Coronavirus maatregelen - Praktijkinformatie
15 Mar

Coronavirus maatregelen - Praktijkinformatie

Groepslessen

In navolging van de aanvullende maatregelen van het kabinet in de aanpak van het Corona virus hebben wij besloten de groepslessen voor onbepaalde tijd stop te zetten. 

Reguliere fysiotherapie - Beperkt geopend

In navolging op de nieuwe richtlijnen van het RIVM/overheid en onze beroepsorganisatie het KNGF, hebben wij besloten beperkt mensen te behandelen in de praktijk. In Uitzonderlijke gevallen en onder strenge voorwaarden is een fysieke behandeling nog mogelijk. Dit geldt echter met uitzondering voor noodsituaties waarbij het niet benhandelen onherstelbare schade zal opleveren. Gelukkig kunnen we u nog wel helpen d.m.v. een digitaal consult. Bestaande of nieuw geplande behandelingen kunnen telefonisch of via een video-call worden uitgevoerd. Lees hier meer over hoe u digitaal door ons geholpen kunt worden.

Ook nu geldt dat we u verzoeken u afspraak bij ons af te zeggen als u griepachtige klachten, koorts of hoest heeft. Het kan zijn dat uw afspraak wordt verzet als één van onze medewerkers deze klachten heeft en wij deze voor alle zekerheid vragen om niet te komen werken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

BELANGRIJK: Neem uw eigen handdoek mee wanneer u komt voor een behandeling.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Corona virus op de voet. De adviezen van het RIVM zijn:

  • Meerdere malen per dag goed de handen wassen.
  • Hoesten/niezen in elleboog of oksel.
  • Papieren zakdoeken (eenmalig) gebruiken.
  • Geen handen meer schudden.