Het Team

 

Het team van Betty Polderman Fysiotherapie

Het team van Betty Polderman is klein, aanvullend en goed op elkaar ingespeeld. Altijd persoonlijke aandacht en dezelfde fysiotherapeut of fitnessinstructrice.

 

Fysiothereut, triggerpointcoach, shockwave specialiste, claudicatiotherapeut, (medical) fitness instructeur

Ik ben Betty Polderman-Nap, moeder van 3 zonen en getrouwd met Wim. Sinds 2009 werkzaam als fysiotherapeut, na eerder lesgegeven te hebben op een basisschool en 17 jaar als vakleerkracht gymnastiek op (o.a.) de lom-mlk school de Keerkring in Woerden. In 2013 heb ik deze praktijk opgezet.  In een praktijk waar ik eerder werkte heb ik mij o.a. verdiept in Shockwave therapie en Triggerpoint therapie en heb daar veel ervaring mee opgedaan. Mede vanwege het succes van de behandelingen met Shockwave therapie (bv. 90% herstel bij hielspoor) heb ik besloten om ook in Woerden met shockwave te starten. Daarnaast heb ik mij ook gespecialiseerd in claudicatio intermittens (etalagebenen).

Naast de fysiotherapie geef ik met heel veel plezier nog sportlessen op de dinsdagochtend en de donderdagavond. En in de vernieuwe oefenzaal in de praktijk hoop ik ook veel mensen te kunnen begeleiden naar een gezonde leefstijl en verantwoord bewegen

 

Fysiothereut,Hardlooptrainer, (medical) fitness instructeur

Mijn naam is Hennie Flik en ben sinds 2016 in Woerden woonachtig. Als bedrijfstherapeut ben ik werkzaam bij een grote onderneming in Rotterdam. Mijn grote passie is sportbeoefening, met name hardlopen buiten, en RPM/spinnen binnen in een sportschool. Bij die sportschool in Woerden geef ik ook hardlooptraining. Sinds begin 2018 ben ik tevens werkzaam in de praktijk van Betty waar ik met veel plezier sporters begeleid. Door middel van 1 op 1 begeleiding en in groepsverband training te geven probeer ik het maximale rendement uit de trainingen te halen.

 

Fysiothereut, shockwave specialist, musculoskeletale echografie specialist, kinderfysiotherapeut ( i.o.)

Mijn naam is Ivar Kool, vader van 1 zoon en man van Lieske. Sinds 2012 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut. Na het opdoen van veel ervaring op verschillende plekken in het land ben ik sinds mei 2018 werkzaam bij Betty Polderman fysiotherapie. Al enkele jaren maak ik gebruik van musculoskeletale echografie waarmee we de mogelijkheid hebben om onszelf en de patiënt meer duidelijkheid te geven over de oorzaak van lichamelijke problemen. Die oorzaak kunnen we in veel gevallen direct behandelen, waardoor de patiënt sneller van zijn of haar klachten af komt. Net als Betty heb ik in de afgelopen jaren ervaren dat shockwave therapie in veel gevallen goed kan helpen om klachten (en hun oorzaken) weg te nemen.

Hiernaast ben ik sinds 2017 MSc. Kinderfysiotherapeut (i.o.). Kinderen hebben soms klachten die de kwaliteit van leven verminderd. Het is heel mooi om te zien dat je hier als kinderfysiotherapeut een heel positief effect op kan uitoefenen, waar de kinderen misschien wel hun hele leven profijt van hebben.

 

Fysiothereut, Manueel therapeut.

Mijn naam is Hanneke Visser, moeder van 4 kinderen en vrouw van Wouter. Na mijn opleiding HBO-Verpleegkunde ben ik in 2001 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb ik mijn specialisatie manuele therapie in 2008 afgerond. De afgelopen jaren ben ik betrokken gebleven bij de opleiding manuele therapie door middel van scriptiebegeleiding en stagebegeleider en was ik werkzaam als fysiotherapeut/ manueeltherapeut in een gezondheidscentrum in Hilversum en Wijk bij Duurstede. Sinds september 2018 kan ik op de fiets naar mijn werk bij Betty Polderman.

Voor mij zijn het luisteren en het motiveren van mensen kernbegrippen. Dit om samen met patiënten tot een behandelplan te komen om van een functiestoring naar functieherstel te komen. Soms kan manuele therapie hierbij helpen. Dit is een behandelmethode die direct aangrijpt op de gewrichten om bewegingsbeperkingen op te heffen. Er wordt niet gekraakt.

 

Instructrice Pilates, Dynamics, Beter bewegen

Aangenaam, ik ben Jolanda en sinds dit jaar geef ik met veel plezier een aantal sportlessen voor Bfit.

Samen met mijn man en zoontje woon ik, na een aantal jaar in Cambodja gewoond te hebben en na bijna een jaar op de fiets onderweg geweest te zijn vanuit Cambodja naar Nederland nu sinds 2016 weer in Woerden, een thuisbasis.

Sport activiteiten zijn sinds ik me kan herinneren aanwezig in mijn leven, zowel privé als werk. Van mountainbiken, racefietsen, klimmen, snowboarden, tot spinning (fiets)lessen, cirquittraining en sinds kort pilates. Sport is mijn uitlaatklep en ik kan me dan ook geen leven zonder sport voorstellen. Kernwoorden die mij kenmerken zijn; Eenvoud, onderweg, afzien, blijven leren, bewegen en ontwikkelen zowel fysiek als mentaal. Dit is wat ik ook graag deel met en overbreng op anderen. Ieder op zijn eigen niveau en intensiteit.Ons team
Betty Polderman
Fysiotherapeute
Hennie Flik
Fystiotherapeut
Jolanda
Instructrice Pilates
Ivar Kool
Fysiothereut
Hanneke Visser
Fysiothereut